A BLANES, EL 12O, NI FEIXISME AL CARRER NI FORCES D’OCUPACIÓ

Publicat el

Aquest any, en motiu de la diada imperialista i feixista de l’estat espanyol, des de l’assemblea de joves, hem volgut mostrar el nostre rebuig a aquesta data i tot el que implica: l’enaltiment a l’extermini dels pobles indígenes d’Amèrica i la continuïtat renovada del “Dia de la Raza” franquista.

img-20161012-wa0011 img-20161012-wa0008

Per aquest motiu, hem dut a terme dues accions: el canvi de nom de la Plaça Espanya (recuperant el seu nom anterior a la dictadura) i del Carrer Colom (tot reivindicant la memòria indígena); i un missatge clar a la caserna de la Guàrdia Civil del nostre poble (Aneu empaquetant! Marxeu dels Països Catalans!).

Tots dos missatges pretenen assenyalar la naturalesa imperialista i el paper que ha desenvolupat històricament l’estat espanyol, ja sigui en forma de colonització, explotació i extermini de les poblacions indígenes al 1492, com en forma d’autonomisme ranci que ens va deixar la mal anomenada transició del 75, fruit de segles d’ocupació espanyola.

img-20161012-wa0018

Diem fora a Colom com també a l’Estat Espanyol i les seves forces d’ocupació, que encara tenen cabuda als nostres pobles. Fem empaquetar el feixisme que encara arrela als nostres barris i carrers.

El 12 d’octubre, no tenim res a celebrar!